Apeldoornse Uitvaartbeurs
Organisatie: Laatste Vlucht
info@laatstevlucht.nl

Wenz Uitvaart 

Respect voor traditie, ruimte voor vernieuwing

Een mooi afscheid, persoonlijk en perfect verzorgd. Dat is wat u het liefst wilt wanneer uw naaste komt te overlijden. Wat voor de één vanzelfsprekend lijkt, is voor iemand anders juist bijzonder. Daarom neemt Wenz Uitvaart u bij de hand vanaf het moment van overlijden tot aan de dag van het afscheid. Met veel respect voor de wensen van de overledene én de nabestaanden. Dat een afscheid er voor ieder verschillend uitziet, spreekt bij ons voor zich. Waardig en herkenbaar voor de nabestaanden, daar zorgt Wenz Uitvaart voor.

Wie Wenz Uitvaart inschakelt voor een afscheid, kan rekenen op een geruisloze organisatie. De persoonlijke aanpak van Wenz Uitvaart is in handen van Onno en Vera van Andel. Onno is het toegankelijke aanspreekpunt van Wenz Uitvaart en Vera is de oprechte kracht achter de schermen. Beiden vinden het heel belangrijk om goed te luisteren en bieden bovendien een waardevolle rol bij de laatste verzorging. Zij weten dat de dag van de plechtigheid mag draaien om de laatste wensen van de overledene en de nabestaanden. Dat verklaart meteen de Z van WENZ. En, alles verzorgd, van A tot de laatste letter… 
 
Persoonlijk betrokken
 
Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis en brengt veel emoties met zich mee. Bij Wenz Uitvaart begrijpen wij dat maar al te goed en wij voelen ons verantwoordelijk voor het verzorgen van een mooie en waardige uitvaart. Vanuit onze betrokkenheid kunt u vertrouwen op net dat stapje extra.
 

Gevoel en inlevingsvermogen
 
Elke uitvaart, hoe klein ook, heeft zijn eigen en unieke emoties. Iedereen is verschillend en een laatste afscheid moet in onze optiek het leven weerspiegelen dat er aan vooraf ging. Als naast-bestaanden de overledene kunnen herkennen tijdens de afscheidsplechtigheid maakt dat een afscheid draaglijker.
 
Eerlijke prijs
 
Er zijn veel onduidelijkheden over de kosten die bij een uitvaart in rekening worden gebracht. Niet bij Wenz Uitvaart, want bij ons betaalt u niet extra voor goederen en diensten die wij van anderen afnemen. Wij werken dus zonder provisies en commissies, waardoor u bij ons nooit teveel betaalt. Wenz Uitvaart staat garant voor een perfecte uitvaart tegen een eerlijke prijs.
 

www.wenz-uitvaart.nl