Apeldoornse Uitvaartbeurs
Organisatie: Laatste Vlucht
info@laatstevlucht.nl

SuAZe 

Een persoonlijk, respectvol en waardig ‘naderend’ afscheid

 
SuAze is in Apeldoorn en omgeving de kleinschalige uitvaartonderneming van Anita Zengerink. Aandacht, oprechte betrokkenheid, maar vooral een zeer persoonlijke uitvaart vormen de kern van mijn dienstverlening.
 
Het is bijzonder om te zien dat uitvaarten een steeds individueler karakter krijgen, waarbij de dood, maar vooral juist het leven van een uniek mens centraal staat. Het is ook bijzonder om dat mogelijk te mogen maken. Mijn ervaring als stervens-begeleidster helpt mij om al mijn gevoel, kennis en ervaring in te zetten voor een unieke en werkelijk persoonlijke uitvaart.
 
Zo kan een uitvaart een bijzondere beleving zijn die weerspiegelt hoe de overledene in het leven stond. De persoonlijke uitvaart wordt hiermee opnieuw gedefinieerd. Een uitvaart, precies in de stijl en sfeer die bij de overledene past, geeft troost en helpt de nabestaanden bij de verwerking van het verlies. Het is mijn passie dit voor de overledene en nabestaanden te realiseren.
 
Naast mijn beroep van uitvaartverzorgster ben ik ook gediplomeerd stervensbegeleidster. Ik begeleid mensen bij het naderende afscheid en het delen van de gevoelens daarover. Ondanks de ziekte kan het een periode zijn, waarin naast het verdriet en de pijn, ook nog veel afgerond en gezegd kan worden. Het kan dan heel welkom zijn om daarbij hulp te krijgen. U kunt daarvoor bij mij terecht: ik ben iemand die vertrouwd is met die vragen, ik luister met inlevingsvermogen en professionaliteit.
 

“Ik kan bij werkelijk alles van dienst  zijn rondom het overlijden en de uitvaart van een uniek mens. In de gehele weg die wordt afgelegd ben ik uw aanspreekpunt en ben ik er voor u. Van de eventuele begeleiding van de stervende, de piëteitsvolle laatste verzorging, de regeling van de uitvaart tot een bijzondere nazorg”.  

Anita Zengerink 
 
 Zengerink
www.suaze.nl