Apeldoornse Uitvaartbeurs
Organisatie: Laatste Vlucht
info@laatstevlucht.nl

Rouw-VIP Uitvaarbus 

Acht familie leden en Uw dierbare samen in De Rouw-VIP uitvaartbus.
 
 
Mijn naam is Peter van Nek. In 2004 maakte ik iets mee waardoor mijn leven veranderde. En hoewel het idee van een intieme uitvaartbus al langer op de schap lag, was ik nu gedreven dit idee te verwezenlijken. Toen ik later een Chevrolet Van tegen kwam wist ik dat ik deze kans moest grijpen. Drie jaar aan restauratie en aankleding hebben deze auto getransformeerd tot complete uitvaartbus die precies aan uw wensen zal voldoen.      
 

          
Wat is de rouw-vip?
 
De uitvaartbus maakt het mogelijk dat nabestaanden de laatste rit dicht bij de overledene kunnen doorbrengen. Niet meer gescheiden in volgauto's, maar samen met de overledene in de rouw-vip langs het woon adres of mooiste plek, of naar de kerk, het crematorium of debegraafplaats. Een laatste rit langs de dierbare plekjes van de overledene, of samen in de bus nog eens die video bekijken van Uw dierbare of alleen een foto of een collage van foto's met of zonder muziek. De mogelijkheden zijn talrijk.
 
Faciliteiten
 
De rouw-vip beschikt over 8 zitplaatsen. Getinte ramen en evt. Gordijnen, dus de bus staat garant voor de privacy van nabestaanden. Naast 2 airconditioning 2 kachels is er ook een standkachel aanwezig, zo dat de auto warm blijf ook als deze niet rijd in de winter. In de bus is een audio-/ videoinstallatie aanwezig, zodat het mogelijk is om geluid en beeld af te spelen.Ook de verlichting is op de heen en terugweg verschillend, dit is speciaal gemaakt om op de terug rit naar het uitvaartcentrum minder herinnerd te worden aan de lege plek. Mocht de Rouw-VIP u aanspreken, informeert u dan bij uw uitvaartonderneming. Het kruisje voor het voor raam is er voor dat we goed gezien worden door het overig verkeer op de heenweg naar het cremarorium of begraafplaats, maar op U verzoek halen we deze weg!
 
De rouw-vip is bij elke uitvaartonderneming te reserveren, wij rijden door heel Nederland!
 
Voor meer informatie kunt u terecht op www.rouw-vip.nl