Apeldoornse Uitvaartbeurs
Organisatie: Laatste Vlucht
info@laatstevlucht.nl

Pelgröm Uitvaarten

Waardig afscheid nemen 
In de dagen na het overlijden van uw dierbare, bieden wij u persoonlijke begeleiding aan. Om zorg te dragen voor een passend afscheid. In alle rust nemen wij de tijd om het afscheid voor te bereiden. 
 
Wij behartigen zorgvuldig uw belangen en wij nodigen u uit betrokken te zijn bij het regelen van de uitvaart. 
 
Waardig afscheid nemen betekent ook een begin maken met het verwerken van het verlies, met het aanvaarden van een nieuwe werkelijkheid. Het is belangrijk dat er juist in deze dagen ook aandacht is voor gevoelens, emoties en herinneringen. Kleine dingen kunnen vaak zoveel groots verwoorden, details en kleine aandachtige momenten dragen zoveel in zich. In liefde voor jullie dierbare…..
 
In liefde voor de medemens, met respect voor ieders levensovertuiging zijn wij u nabij in bijzonder kwetsbare tijden. Wij bieden betrokken nazorg en ook later, na het afscheid, zijn wij er nog voor u. 

 
Uitvaartcentrum ‘de Stilte’ 
In een monumentaal pand aan de rand van Vaassen, ten noorden van Apeldoorn, is ons uitvaartcentrum gevestigd. Uitvaartcentrum `de Stilte` heeft een geheel eigen sfeer waar naasten een “thuisgevoel” ervaren. De prachtige ligging draagt ertoe bij dat naasten rust en bezinning kunnen vinden. De naasten krijgen een eigen sleutel van `de Stilte` om er ten allen tijde hun dierbare overledene te kunnen bezoeken. 

Oriënterend gesprek 
Wij zijn bereid u over allerlei aspecten rond een overlijden te informeren. Indien u vooraf persoonlijke wensen en mogelijkheden voor een uitvaart wilt bespreken kunt u een afspraak met ons maken. Voor veel mensen kan het een geruststelling zijn om alvast uitvaartwensen vast te leggen. Andere mensen willen graag weten wat er bij een uitvaart komt kijken, wat een uitvaart kost. Wij maken een duidelijk kostenoverzicht voor u met de mogelijkheden waar u voor kiest. 
Aan een oriënterend gesprek zijn geen kosten verbonden. 
 
 
telefoon 0578-570317 

www.pelgromuitvaarten.nl