Apeldoornse Uitvaartbeurs
Organisatie: Laatste Vlucht
info@laatstevlucht.nl

De NalatenschapsMakelaar

Een zorg minder in moeilijke tijden!
 
De NalatenschapsMakelaar is een jonge organisatie opgericht in 2010. We richten ons op de afhandeling van nalatenschappen in heel Nederland. Daarbij staat de bekwaamheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid van onze professionals voorop.  We bieden een complete dienstverlening op het gebied van nalatenschapsplanning en nalatenschapsafwikkeling.  In een moeilijke periode staan wij voor u klaar! 
 
 
Monique Janssen, De NalatenschapsMakelaar voor deze regio helpt u als onafhankelijk adviseur en vertrouwenspersoon bij:
 
Nadenken over uw eigen nalatenschap
wat heb ik, aan wie wil ik dit nalaten en hoe kan ik dat het beste regelen? 
Dit wordt vastgelegd in de Nalatenschapsmap zodat nabestaanden weten waar ze aan toe zijn. Voor zowel de persoon zelf als de nabestaanden een hele geruststelling
 
Afwikkelen van de nalatenschap
Monique Janssen kan de hele afwikkeling van de nalatenschap uit handen nemen of onderdelen ervan.  Denk aan  inventarisatie van de nalatenschap, aanvaarden of niet aanvaarden van de erfenis, testament, belastingen, de woning, de inboedel, verdeling nalatenschap.
 
Bemiddeling bij ruzie over erfenis
Uit onderzoek blijkt dat een derde van de erfenissen niet zonder conflicten afgehandeld kan worden. Door te bemiddelen tussen erfgenamen kan Monique Janssen de gang naar de rechter voorkomen.
 
Wilt u meer informatie of een kosteloos kennismakingsgesprek neem dan contact op via telefoon: 06-25056526 of via mail: monique.janssen@nalatenschapsmakelaar.nl
U kunt ook de website bezoeken: www.nalatenschapsmakelaar.nl