Apeldoornse Uitvaartbeurs
Organisatie: Laatste Vlucht
info@laatstevlucht.nl

Uitvaartverzorging Kramer 

Er komt een moment dat u los moet laten wat u lief is

 

Uitvaartverzorging Kramer bv – opgericht in 1885 – is een gerenommeerd familiebedrijf. “In bijna 130 jaar zijn wij uitgegroeid van een ambachtelijk, traditioneel bedrijf tot een innovatieve uitvaartverzorger met persoonlijke aandacht en kwaliteit op alle fronten. Onze kernwaarden zijn van generatie op generatie doorgegeven. Professioneel, stijlvol, betrokken, flexibel , modern en betrouwbaar, dát is waar wij voor staan.” 

Messica van Veen 

Een waardig en passend afscheid in een sfeervolle omgeving 

Een overlijden in uw naaste omgeving maakt u gelukkig niet dagelijks mee. Het is heel normaal dat u niet precies weet wat u moet doen als het eenmaal zo ver is. In deze moeilijke tijd kunt u op ons rekenen. Ons Kramerteam bestaat uit professionals die hun vak met liefde en passie uitoefenen. De persoonlijke wensen van de opdrachtgever staan altijd centraal. Kramer doet vrijwel alles in eigen beheer; van het drukwerk tot kisten en van catering tot gedenkstenen. Wij hebben verschillende sfeervolle rouwcentra in de regio en sinds december 2013 ook in Apeldoorn. 
 
Persoonlijke invulling van die laatste momenten
 
Voordat u definitief afscheid neemt, is er meestal nog een periode waarin de overledene opgebaard ligt. Deze periode tussen overlijden en de uitvaart speelt een belangrijke rol in de rouwverwerking. Afscheidshuys Apeldoorn is volledig ingericht om in kleine kring en in een warme sfeer die laatste dagen te beleven. De huiselijke familiekamer biedt nabestaanden de mogelijkheid om in alle rust, op hun eigen manier afscheid te nemen. Vanuit het Afscheidshuys Apeldoorn kan Uitvaartverzorging Kramer de complete uitvaart, of dat nu een begrafenis of een crematie is, verzorgen. Ook collega uitvaartverzorgers kunnen gebruik maken van het Afscheidshuys Apeldoorn voor een opbaring of condoleance.  
 
Uitvaartverzorging Kramer
Soerenseweg 71
7314 JE  Apeldoorn 
T. 055 2069999
info@kramerbv.nl

Deze schitterende tekening is door de Apeldoorner Jos Burgers in opdracht van de Fam. Jerphanion getekend.