Apeldoornse Uitvaartbeurs
Organisatie: Laatste Vlucht
info@laatstevlucht.nl

Eijgelaar Natuursteen 

Eijgelaar Natuursteen & Art Emotions voor een persoonlijk monument

Eijgelaar Natuursteen is al meer dan 150 jaar gespecialiseerd in persoonlijke monumenten. Eijgelaar Natuursteen heeft 3 vestigingen waar een uitgebreide en veelzijdige collectie monumenten is opgesteld: in Apeldoorn, Barneveld en Kampen. In Apeldoorn is ook een groot aanbod URNEN te zien van o.a. brons, RVS, natuursteen en steengoed. In Barneveld is het glaskunst atelier Art Emotions gevestigd en in Kampen de steenhouwerij. Zo werken adviseurs, steenhouwers, glasspecialisten, beletteraars en de plaatsingsploeg bij Eijgelaar samen in één team. Tussentijds overleg met de kunstenares? Vóór plaatsing het eindresultaat bekijken in de werkplaats? Eijgelaar biedt deze mogelijkheid en besteed veel zorg aan het gekozen grafmonument en doet alle moeite het monument zo te plaatsen dat het volledig aansluit bij uw wensen.

Grote collectie veelzijdige grafmonumenten van o.a. natuursteen, glas, RVS, brons en versteend hout.

In alle vestigingen kunt u een uitgebreide collectie monumenten bekijken. Van exclusieve monumenten tot aanbiedingsmodellen en van gepolijste monumenten tot ruwe stenen en zwerfkeien. Ter inspiratie staan ook monumenten van glas in diverse stijlen: modern en strak afgewerkt met RVS, glas gecombineerd met natuursteen, gebogen glaspanelen en verschillende kleuren glas versmolten tot één geheel. Naast uitgebreide expertise op het gebied van materialen, vindt u bij Eijgelaar de nieuwste mogelijkheden om een monument bijzonder te maken, zoals Swarovski kristallen en handafdrukken in glas. Ook gravures, porseleinen foto’s, naam in eigen handschrift, een speciaal gedicht of een gebrandschilderde afbeelding, geven een monument een persoonlijke uitstraling

Een kosteloos ontwerp voor een persoonlijk monument

De deskundige adviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van een blijvende en passende herinnering. Tijdens een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken, waarna de mogelijkheden worden besproken, rekening houdende met de eventuele regels die op de betreffende begraafplaats gelden. Uw eigen ontwerp kan ook door Eijgelaar gerealiseerd worden. Om u een goed beeld te geven van het gedenkteken zoals besproken, ontvangt u kosteloos en vrijblijvend een ontwerptekening met de tekst uitgewerkt op het monument en een prijsopgave.

Meer informatie?

Documentatiemateriaal inclusief prijzen vraagt u kosteloos aan bij Eijgelaar Natuursteen of Art Emotions. Voor meer informatie over Eijgelaar Natuursteen en Art Emotions bezoekt u onze websites www.eijgelaar.nl of www.artemotions.nl. Voor een persoonlijk gesprek bent u welkom op onze vestiging in Apeldoorn (Christiaan Geurtsweg 12), Barneveld (Ambachtsweg 2) of Kampen (Nijverheidsstraat 24). U kunt ons telefonisch bereiken op 055-3030970.