Apeldoornse Uitvaartbeurs
Organisatie: Laatste Vlucht
info@laatstevlucht.nl

Uitvaartverzorging en Afscheidshuis De Oversteek

Uitvaartverzorging en Afscheidshuis De Oversteek is een kleine onderneming met persoonlijke aandacht voor iedereen die te maken krijgt met een overlijden. 
 
Arthur en Anita Brinkman staan u graag bij in deze moeilijke tijd, zowel voor, tijdens als na de uitvaart.
 
Arthur is uw persoonlijke begeleider en zorgt samen met u voor een passend afscheid. Door zijn ervaring kan hij u adviseren over de vele mogelijkheden. 
 
Hij is tijdens de afscheidsperiode en de tijd daarna uw enige contactpersoon. Anita ondersteunt hem daarbij en is de stille kracht op de achtergrond.
 
Een uitvaart is een bepalend moment in ieders leven. Ingrijpend en vaak emotioneel. Daarom willen wij u graag bijstaan.
 
Samen zorgen we voor een onvergetelijk afscheid. Wij doen dat geheel volgens uw wensen. Op een persoonlijke en betrokken manier, met oog voor details.
 
Wij hebben de beschikking over twee unieke afscheidsruimtes met aansluitend een eigen woonkamer. U krijgt zelf een sleutel zodat u op ieder moment van de dag het Afscheidshuis kunt bezoeken.
 
Als kleine ondernemer willen wij graag ook anderen een kans bieden. Wij kiezen bewust voor aanbieders in de directe omgeving of voor aanbieders die werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
 
Een voorbeeld hiervan is de catering; wij bestellen alles bij bakkerij Zonnehoeve gevestigd op Groot Schuylenburg, hier werken mensen met een verstandelijke beperking.
 
Dat is voor ons verantwoord ondernemen. Ook duidelijkheid over de prijs hoort erbij. Direct na het eerste gesprek geven wij u een reële verwachting van de kosten die met de door u gewenste uitvaart zijn gemoeid.